Rapid Shuttle Houthalen: Taxi - Luchthavenvervoer - Shuttleservice & Zakelijk Vervoer voor de regio Hasselt

Contacteer ons


Personenvervoer

Rapid Shuttle is uw specialist in personenvervoer op maat. Onze chauffeurs pikken u op in comfortabele wagens. Reist u met een groep? Ontspan u dan in onze luxe-minibus met een capaciteit tot 7 personen. 

Met één telefoontje naar Rapid Shuttle bent u 100% zeker van veilig en stipt vervoer, afgestemd op uw schema en agenda. Contacteer ons!

Luchthavenvervoer

streepje rapid shuttle

zorgeloos op reis!

Op reis vertrekken en zonder stress op de luchthaven arriveren - in binnen- of buitenland vanuit regio Limburg? Of moet u de trein nemen en zoekt u vervoer naar een nationaal of internationaal treinstation? Vertel ons uw vertrekuur en wij plannen uw airport service in zodat u zonder stress aankomt op uw bestemming.

Onze vriendelijke, behulpzame chauffeurs kennen het wegennet op hun duimpje en plannen uw taxi naar de luchthaven en de drukke momenten goed in, zodat u zonder zorgen kunt vertrekken.

Zakelijk vervoer

streepje rapid shuttle

Onze taxi service in de regio Limburg zorgt vanuit Houthalen-Helchteren voor zakelijk en privévervoer dat uitblinkt in klasse en comfort. Zo kunnen u en uw zakenrelaties rustig werken, terwijl onze chauffeur u door het Belgische verkeer loodst. Of komt u tot rust na een leuk avondje stappen met vrienden. 

Wat uw bestemming of doel ook is, met privé- en zakelijk vervoer door taxivervoer Rapid Shuttle Limburg bent u zeker van veilig en aangenaam transport.

Shuttleservice

streepje rapid shuttle

Een bedrijfsfeest, een productlancering, een groot seminarie … Er zijn tal van momenten dat uw bedrijf zijn gasten mooi op tijd op hun bestemming wil krijgen en u daarom op zoek bent naar groepsvervoer. U vindt bij Rapid Shuttle voor de regio Limburg een shuttledienst op maat die perfect aansluit bij uw schema en organisatie. Vervoer uw gasten in alle rust én in stijl met onze taxibus, zodat uw event een absoluut succes kan worden.

Meer weten? aarzel niet om ons te contacteren!